100% Natural Mirra Lux Products

Kompanija „MIRRA“ yra grožio ir sveikatos fitoprodukcijos gamintojas ir platintojas.

28/01/2010 14:59

 Tai vienas sėkmingiausių Rusijos kosmetikos gamintojų. Jo pasiekimai unikalūs. „MIRRA“ sėkmingai naudoja karo pramonės mokslininkų atradimus ir idėjas. Darbai vyksta vadovaujant Rusijos Mokslų Akademijai, bendradarbiaujant su „Molekuliarinės technologijos laboratorija“ ir Molslinių Tyrimų Institutu.

Firma „MIRRA LIUKS“ yra komercinė sudedamoji dalis kompanijos „MIRRA“. Ji siūlo platų kosmetinių priemonių, eterinių aliejinių kompozicijų, maisto produktų (Biologiškai Aktyvių Papildų) pasirinkimą — iš viso daugiau nei 100 pavadinimų.

Kompanija produktų gamybai naudoja unikalią technologiją, padedančią išgauti smulkiausią kremo emulsiją, kurios dalelių dydis apytiksliai 0,06 mkm (didžiausi užsienio kompanijų pasiekimai 0,5 mkm).

Kompanijos „MIRRA“ gaminamų emulsijų dalelės yra 500 kartų mažesnės už vidutinio dydžio odos ląstelę, 100 kartų mažesnės už įprastą bakteriją, 10 kartų mažesnės už mikrokoką. Tai leidžia kremui giliai įsiskverbti į odą bei veikti jos ląsteles.

Be viso to ŠALTO EMULGAVIMO METODAS įgalina nekaitinant produkto išsaugoti visas emulsiją sudarančias vertingas termolabilias medžiagas (vitaminus, lipidus, glikozidus ir t.t.).

Kompanija savo produkcijai gaminti vartoja tik augalinės kilmės medžiagas ir jūros produktus, nenaudoja dažiklių ir aromatizatorių.

Rusijos kosmetikos kompanija „MIRRA-M“ sukurta tūkstantmečių sankirtoje — 1996 m. spalio 16 dieną. Kompanija buvo įsteigta kaip uždaroji akcinė bendrovė, nenaudojant biudžeto lėšų ir banko kredito. Kompanijos prekinio ženklo pavadinimas — „MIRRA LIUKS“.

Kompanijos steigėjai užsibrėžė tikslą — organizuoti šiuolaikiškos, ypatingos kosmetinės produkcijos, XXI amžiaus kosmetikos, sukūrimą, gamybą ir platinimą. Tai buvo garbinga ir sudėtinga užduotis, kurios sprendimui prireikė naujų mokslinių idėjų, šiuolaikinio gamybos proceso organizavimo ir pažangios produkcijos realizavimo sistemos bei sunkaus daug žmonių darbo. 

„MIRRA“ — pirmoji Rusijos kosmetikos kompanija, kuri nuo pat egzistavimo pradžios labai daug dėmesio skiria moksliniam savo išradimų pagrindimui, eikvoja daug jėgų ir lėšų mokslinio potencialo vystymui, mokslinių darbuotojų efektyvaus darbo sąlygų sudarymui.

Pagrindinės kompanijos mokslinės-gamybinės laboratorijos įsteigtos ir išdėstytos Taikomosios mikrobiologijos centro (Maskvos srityje, Obolensko mieste)  — vienos iš biotechnologijos, mikrobiologijos ir virusologijos srityse pirmaujančių mokslinių šalies įstaigų — bazėse. Būtent šio Centro mokslininkai kartu su profesionaliais kosmetologais šiandien sudaro pagrindinį mūsų kompanijos produkcijos kūrėjų ir gamintojų branduolį.

Šiandieninėmis sąlygomis konkurencingos produkcijos gaminimas yra paini problema. Svarbiausias vaidmuo čia tenka teisingam „tikslo pasirinkimui“ — reikia sukurti produktų, kurie pagal savo poveikį žmogaus organizmui būtų unikalūs ir kartu turėtų didelę paklausą.

Todėl kompanija MIRRA pradiniame naujos produkcijos kūrimo etape visada kruopščiai nagrinėja perspektyvias mokslines idėjas. Į tai įeina ir produkto sudėties (aprašo) nagrinėjimas, ir recenzavimas, ir šios sudėties bei būsimo produkto pavadinimų variantų svarstymas eiliniuose Mokslinės-techninės tarybos pasitarimuose. Šių nagrinėjimų rezultatas — rekomendacijos naujos produkcijos kūrimui. Sudaromas gamybos technologijos aprašymas, nustatomos laikinos išlaidos technologinėms operacijoms, būtinų žaliavų, naudojamos įrangos sąrašas ir pan. Ypatingas dėmesys yra skiriamas žaliavos ir pagamintos produkcijos kokybės kontrolės metodams. 2002 m. gamyba ir daugelis kitų kompanijos padalinių sertifikuoti kaip atitinkantys europinį produkcijos kokybės standartą „ISO-9001“.

Kartu ruošiama pirminė dokumentacija, svarstomi pakuotės variantai. Ir dažniausiai kalbama ne apie kokį nors pavienį produktą, o apie naują kryptį, apie visos produktų serijos sukūrimą.

Sukūrus pavyzdžius ir eksperimentines produktų serijas, yra organizuojamas kruopštus išankstinis jų patikrinimas. Higieninėms išvadoms gauti su pavyzdžiais atliekami mikrobiologiniai, klinikiniai ir toksikologiniai tyrimai. Nustatomi organoleptiniai ir fizikiniai bei cheminiai rodikliai, kurie turi atitikti valstybinius tam tikros produkcijos rūšies standartus (LST). Visos kosmetikos ir parfumerijos priemonės, biologiniai papildai ir kita produkcija turi būti sertifikuojami (reikalingos higieninės išvados, atitikimo sertifikatas).

Būdama kosmetikos kompanija, MIRRA gamina ir įvairių kitų skirtingos paskirties priemonių, biologiškai aktyvių maisto papildų, kvapų mišinių, priemonių vonioms, higieninių priemonių burnos ertmei skalauti, kvepalų ir kt. serijas. Tačiau šios iš pirmo žvilgsnio tokios įvairios produkcijos pagrindas yra viena idėja — priemonių organizmo sveikatingumui ir ligų profilaktikai, psichologiniam bei fiziniam žmogaus komfortui komplekso kūrimas.

MIRRA — pirmoji Rusijos kosmetikos kompanija, pasitelkusi į pagalbą sveikatingumo kosmetikos idėją.

Kosmetika įprastine šio žodžio prasme — tai odos, plaukų, nagų ir dantų priežiūros būdai ir priemonės; tai būdas pagražinti žmogaus išorę. Ir tai, savaime suprantama, yra itin svarbu. Kiekviena moteris norėtų atrodyti jaunai ir efektingai. Nemaža vyrų taip pat daug dėmesio skiria savo išvaizdai. Todėl dabar rinka aktyviai siūlo daug įprastos kosmetikos priemonių: makiažas,  „greitoji kosmetinė pagalba“„kaip tapti gražia per penkias minutes“ …

Tačiau nuo seno žinoma, kad „geriau būti negu atrodyti“. Tradicinė kosmetika padeda „atrodyti“. Dažniausiai ji padeda padaryti išoriškai patrauklų tik nedidelį mūsų odos plotą — veidą, iškirptės sritį... O kaip gi su likusiais pusantro (o gal net ir dviem) kvadratiniais metrais odos paviršiaus? Kaip padaryti, kad plaukai ne tik įdėjus milžiniškas pastangas, bet visada būtų purūs ir blizgėtų? Ir kad savijauta būtų gera, o nuotaika — nerūpestinga?

Pastaruoju metu klasikinė kosmetika vis dažniau vadinama dekoratyvine. Dekoracijos yra tai, kas panašu į tiesą. Ir dekoratyvinė kosmetika pirmiausia skirta tam, kad pagražintų išvaizdą.

Žinoma, dekoratyvinė kosmetika yra svarbus ir būtinas žmogaus gyvenimo atributas. Bet vis dėlto — ypač jei žmogus yra ne visiškai sveikas —  dekoratyvinė kosmetika gali duoti tik laikiną ir paviršutinišką efektą.

MIRRA — pirmoji Rusijos kosmetikos kompanija, kuri ne tik suteikė naują prasmę pačiai „sveikatingumo kosmetikos“ sąvokai, bet ir sugebėjo sukurti, išmėginti ir padaryti prieinamą gerai apgalvotą natūralių priemonių visumą sveikatai pagerinti.

Kompanija MIRRA pirmoji Rusijoje sukūrė vieningą fitosistemą, sujungiančią ir kosmetikos priemones, ir bendro poveikio organizmui produktus.

Sveikatingumo kosmetika — tai ne tik „kosmetinės priemonės, vartojamos gydymo tikslams“.

Šiame žodžių junginyje vartojamas terminas „kosmetika“, nes sveikatingumo kosmetikoje daug reikšmės teikiama kosmetinėms išorinio vartojimo priemonėms, taip pat ir todėl, kad kompanijos „MIRRA“ kosmetikos priemonės — tai ypatingos, neįprastos priemonės, jų poveikis organizmui peržengia dekoratyvinės kosmetikos poveikio ribas.

Sveikatingumo kosmetiką reikėtų apibrėžti kaip mokslą  ir praktiką, skirtus dvasios ir kūno harmonijai, puikiai sveikatai bei išoriniam patrauklumui pasiekti.

Gerai žinoma, kad tarp vidinių organų ir išorinių kūno paviršių — odos, gleivinės — yra itin glaudus ryšys. Jei akys — „sielos veidrodis“, tai oda — ne tik veidrodis, bet ir aktyvus visų organizme vykstančių procesų dalyvis. Nesveika, paraudusi, niežtinti, pleiskanojanti, spuogų išberta oda — tikriausias didelių vidaus problemų požymis. Kai kepenys nesusitvarko su daugybe savo pareigų ar žarnynas neatlieka savo darbo dėl disbakteriozės, ar apskritai visas organizmas perpildytas toksinais — visa tai neišvengiamai ir nedelsiant atspindi oda.

Be abejonės, oda yra galinga organizmo apsauga nuo žalingo išorinės aplinkos poveikio. Tačiau pati oda taip pat kenčia — ir nuo šio poveikio, ir nuo „savų“ ligų. Mechaniniai, cheminiai, terminiai sužalojimai, saulės nudegimai, vietinės alerginės reakcijos, lokaliniai medžiagų apykaitos sutrikimai ir infekcijos — ar maža kas gali atsitikti odai.

Mūsų kompanijos sveikatingumo kosmetikos arsenale nėra antibiotikų, citostatikų, hormonų ir kitų farmakologinių preparatų. Daugelis jų yra labai veiksmingi, bet, deja, organizmui kenkia. Šių vaistų naudojimo sritis — rimti odos sutrikimai, įsisenėję patologiniai procesai, paveldėtos ir įgimtos patologijos. Visa tai yra dermatologijos ir kitų medicinos krypčių problemos.

Sveikatingumo kosmetikai reikia organizmui nekenksmingų ir efektyvių priemonių. Reikia priemonių, kurios veiktų ir viršutinius, ir giluminius odos sluoksnius, normalizuotų vidaus organų veiklą ir teigiamai atsilieptų nervų sistemai. Reikalingos specialios kosmetinės priemonės, eteriniai aliejai ir kvapų mišiniai, biologiškai aktyvūs maisto papildai, priemonės gydomosioms ir stiprinamosioms vonioms, masažui ir pan. Ir visos šios priemonės turi būti natūralūs, žmogaus organizmui priimtini produktai, o jų poveikis — kompleksinis ir efektyvus.

Būtent šias užduotis ir sprendžia kompanija MIRRA, būtent čia į pagalbą ateina mokslas, būtent čia moksliniams ieškojimams panaudotos lėšos duoda vaisius.

MIRRA kremai, panaudojus unikalią technologiją, padedančią išgauti kremo emulsiją, kurios dalelių dydis neviršija 0,05–0,1 mkm, įgijo „transderminių“ balzamų savybių — jų komponentai gali įsiskverbti į giliuosius odos sluoksnius, tiesiogiai veikti jos ląsteles, pasiekti kraujagysles ir per kraują veikti vidaus organus. Gamyboje naudojamas šalto emulgavimo metodas leidžia išvengti terminio produktų apdorojimo, o tai padeda išsaugoti visas naudingąsias emulsiją sudarančių vertingų medžiagų savybes.

Kompanija sukūrė ir gamina labai įvairią produkciją — kosmetinius kremus, gelius ir balzamus, losjonus ir plaukų šampūnus, kvapų mišinius, priemones vonioms, biologinius maisto papildus, burnos ertmės sveikatingumo ir higienos priemones, lytinių santykių harmonizavimui skirtas priemones, parfumeriją.

Būtent kompanijos sukurtų priemonių įvairovė, naudojant jas suderinus, leidžia pasiekti gerų rezultatų tiek sprendžiant grynai kosmetines užduotis, tiek ir įgyvendinant įvairiausias stiprinamąsias programas. Labai dažnai šios priemonės padeda naudojant kartu su medikamentais.

Kuriant biologiškai aktyvius maisto papildus, buvo sukurtos produktų, skatinančių normaliai funkcionuoti skrandžio ir žarnyno trakto, širdies ir kraujagyslių bei bronchų ir plaučių sistemas, kurios padeda valyti (drenuoti) organizmą, serijos. Juk normali vidaus organų veikla — būtina geros odos išvaizdos ir būklės sąlyga.

Gerai organizmo būklei didelę reikšmę turi biologiniai papildai, padedantys prisitaikyti prie įvairių stresinių poveikių, šalinantys pernelyg didelį jaudrumą ir depresiją, stiprinantys imuninę apsaugą. Dvasinė ir fizinė gerovė — taip pat būtina geros odos būklės sąlyga.

Kompanija sukūrė ir kitas priemonių, skirtų organizmui paveikti per jutimo organus bei centrinę nervų sistemą, grupes: eterinius aliejus ir kvapų mišinius (tonizuojamojo, raminamojo, adaptogeninio poveikio), tokios pat paskirties priemones vonioms, priemones lytinių santykių harmonizavimui.

Pagrindinė produkcijos žaliava — augalinės kilmės sudėtinės dalys, turinčios daugybę gydomųjų savybių. Kosmetiniai kremai ir balzamai, biologiniai papildai ir kiti šių augalinių komponentų pagrindu sukurti produktai turi stiprų gydomąjį ir nesukelia nepageidautino šalutinio poveikio. Plačiai naudojami ir jūros produktai.

MIRRA — pirmoji Rusijos kosmetikos kompanija, atlikusi plačius klinikinius savo sukurtų sveikatingumo kosmetikos priemonių efektyvumo tyrimus pagrindinėse šalies mokslo ir gydymo įstaigose. Rusijos N.N.Blochino vardo Onkologijos centras (Maskvoje), Valstybinis mokslinis pulmonologijos centras prie RF Sveikatos ministerijos (Sankt-Peterburge), Valstybinis epidemiologijos ir mikrobiologijos mokslinių tyrimų institutas prie RF Sveikatos ministerijos (Nižnij Novgorode), Lazerinės kosmetologijos centras (Maskvoje), Šeimos reabilitacijos centras (Novosibirske) — štai toli gražu ne visas šių įstaigų sąrašas.

Buvo nustatyta, kad daugelis kompanijos produktų labai efektyvūs juos naudojant šalia medikamentų gydant tokias ligas, kaip gastritas ir cholecistitas, egzemos ir atopinis dermatitas, lėtinis bronchitas ir venų išsiplėtimas. Kompanijos produktai normalizuoja medžiagų apykaitą, gerina savijautą ir nuotaiką, padeda įveikti psichines ir emocines perkrovas, didina atsparumą stresui. Yra sukurtos kompleksinės kompanijos produktų vartojimo programos, skirtos užkirsti kelią celiulito progresavimui, nutukimui, virškinimo sutrikimams.

MIRRA — pirmoji Rusijos kosmetikos kompanija, įgyvendinusi daugiatinklio marketingo idėją praktikoje, sukūrusi išsišakojusį ir galingą platintojų tinklą ne tik Rusijoje, bet ir užsienyje. Kompanijos kosmetinės priemonės buvo pripažintos Čekijoje, Slovakijoje, Lenkijoje, Vokietijoje, Šveicarijoje ir Kipre. Dar pačioje kompanijos gyvavimo pradžioje buvo sudarytas pirmasis marketingo planas, kurio įgyvendinimui pasitelkti Maskvos inžinerijos ir fizikos instituto kibernetikos katedros specialistai.

Produkto judėjimo ir realizavimo užduotys yra tikrai sudėtingos ir reikalauja tam tikros erudicijos. Todėl kompanijoje buvo sukurta daugiapakopė platintojų mokymo ir profesinio ruošimo sistema. Mokomąją programą sudaro mokymas (paskaitos, seminarai, konsultacijos), informacijos gavimas iš spausdintinių kompanijos leidinių, pasikeitimas patirtimi. Kiekvieną savaitę moksliniai konsultantai ir patyrę kompanijos specialistai rengia mokymus, kuriuose klausytojai gauna informaciją apie kosmetinių ir kitų priemonių sudėtį, apie jų poveikį organizmui, apie klinikinių bandymų rezultatus. Platintojai informuoja apie sisteminio produktų naudojimo stiprinimui ir profilaktikai principus ir praktiką; nagrinėjamos suderinto kosmetinių priemonių, biologinių papildų ir kitų kompanijos produktų vartojimo esant įvairiems organizmo sutrikimams (nutukimui, celiulitui, depresijai, odos problemoms ir kt.) schemos. Maskvoje ir kituose šalies regionuose kasmet surengiama iki dešimties produkcijos vartojimo mokyklų. Šiandien daugelyje Rusijos ir artimesniųjų užsienio miestų sėkmingai veikia per šimtą regioninių kompanijos centrų, iš kurių keturi yra Maskvoje.

Pagrindinė koncepcija — naujos kartos kosmetinės priemonės, atitinkančios šiuolaikinės kosmetologijos lygį ir sugebančios konkuruoti vidaus ir užsienio rinkoje.

„Mirra M“ firmos profesinės serijos kosmetika skiriasi nuo kitų sudėtimi ir veiksmingumu.

Ji atkuria ląstelėje vykstančius procesus, nes veikia ląstelės vidaus apykaitą. Ją galima vadinti natūralia, gamtos kosmetika — ji atitinka šį apibrėžimą, kadangi žaliavos yra natūralios ir joms apdoroti netaikoma cheminių metodų.

Naujausių šalies technologijų dėka buvo sukurtos smulkios dispersijos emulsijos su tokiomis mažomis dalelytėmis, kad šios sugebėtų transderminiu būdu (per ląsteles) įsiskverbti į gilesnius odos sluoksnius (dermą).

„Mirra M“ firmos gautas emulsinis kompleksas yra visų profesinės kosmetikos serijos priemonių pagrindas (bazė). Jo sudėtyje yra augalinių aliejų (vynuogių, kokosų, palmių, sojų, ricinos, margaino, jajobos, alyvuogių ir kt. — iš viso iki 25 rūšių), tokoferolių (vitaminų E grupė), sterinų, aminorūgščių, fosfolipidų (lecitino). Šis emulsinis kompleksas yra bazė kitiems komponentams: augaliniams ekstraktams ir eteriniams aliejams, kurie emulguojami šaltu būdu, taigi išvengiant terminio jų apdorojimo vertingos medžiagos išlieka „gyvos“, nepakitusios.

„Mirra M“ emulsinis kompleksas yra kaip atskira žaliava su Rusijos valstybės standartą atitinkančiu sertifikatu.

Daugiausia kosmetikos specialistų dėmesį patraukia tai, kad „Mirra M“ naudoja smulkiai emulguotus eterinius aliejus: mėtos, gvazdikų, miros, arbatmedžio, muskatinio šalavijo, rozmarino, jazminų, ylangų ir kt. Jiems būdingos unikalios savybės. Svarbiausia jų, kad eteriniai aliejai „trukdo“ odai per anksti pasenti. Jie skatina kraujotaką, atkuria mikrocirkuliaciją, optimizuoja ląstelės darbą, gerina medžiagų apykaitą, atkuria odos vandens ir druskų santykį, o taip pat jos tamprumą ir elastingumą.

Eteriniai aliejai unikalūs dar tuo, kad sugeba teigiamai veikti žmogaus psichiką ir emocijas, o tai yra pagalba nuo streso.

„Mirra M“ firmos kosmetikoje esantys saldymedžio, arnikos, ženšenio, jonažolių, medetkų, dilgėlių, pelyno, ramunėlės, liucernos, dobilo ir kitų ekstraktai bei sultys praturtina kosmetikos priemones gydomąja gamtos jėga, nedirgina odos, neužteršia jos.

Dar vienas šios firmos kosmetikos privalumas, kad jai gaminti naudojami jūros produktai — chitozanas, dumbliai, asitrinių ir lašišinių žuvų ikrai. Preparatai su žuvų ikrais yra itin gerų regeneruojamųjų, jauninamųjų ir odos tonusą keliančių savybių, ir tuo jie prilygsta pasauliniams profesinės kosmetikos standartams.

Firma negamina nė vieno produkto su gyvulinės kilmės hormonais ir kitomis medžiagomis.

Perspektyvi firmos profesinės kosmetikos kryptis yra odos paviršiaus nuvalymo (pylingo) priemonės, kurių pagrindas dalinai neutralizuotos vaisių rūgštys. Jos leidžia klientui „taisyti“ ir jauninti odą nekeičiant įprasto gyvenimo ritmo.

Profesinę kosmetiką sudaro riebios ir riebios spuoguotos bei sausos ir sausos glembančios odos serijos.

„Mirra M“ firma užtikrina, kad prieš gaminant kiekvienas preparatas buvo išbandytas ir sertifikuotas. Be to firmoje veikia pradinė ir galutinė žaliavų ir produkcijos kontrolės sistema. Kiekvienas priemonės komponentas yra tikrinamas, o jo kiekis pagrindžiamas moksliškai. Profesinės kosmetikos veiksmingumą patvirtino Maskvos Grožio institutas.

„Mirra M“ profesinės kosmetikos taikymo praktika, o tai reiškia individualiai pagal kliento odą parinkti jam tinkamą programą:

Procedūros kosmetikos kabinete ir priemonės kasdieninei priežiūrai, - parodė, kad odoje įvyksta negrįžtami teigiami pasikeitimai: gerėja elastingumas, raukšlės tampa negilios, pastebimas odos standėjimas. Jeigu klientas kosmetiką naudoja ir toliau pagal specialisto paskyrimą, pasiektas rezultatas išsilaiko ilgai.

Firmoje „Mirra M“ kuriama ir kitų priemonių, kurios naudojamos su kosmetiniais aparatais (žemų elektros srovių, ultragarso, magnetinio lauko miostimuliavimo ir limfinio drenažo), o taip pat preparatų elektroforezei, dezinkrustacijai, garso ir mikrosrovių terapijai.

 

© 2010 All rights reserved.

Create a free websiteWebnode